5.05.2013

Moederdag cadeau - Tip 1


Plantenbak EASY - moederdag cadeau
Moederdag cadeau tip 1
Een moederdag cadeau - natuurlijk, dat hoort erbij! Maar wat? Dat hangt vanzelfsprekend van de moeder af, maar hier is een aardige tip.

Het tuinseizoen begint weer en daar horen fleurige en kleurige bloemen en planten bij. Ik vind plantjes voor de tuin altijd een goed alternatief voor een bos bloemen. Niet dat ik die bos bloemen niet mooi vind, maar van zomerbloeiers heeft moeder zo veel langer plezier.

Om de vreugde nóg langer te laten duren, is een mooie plantenbak de perfecte begeleider. Op de afbeelding zie je plantenbak EASY, een terraspot die straalt door zijn eenvoud.

Deze bloembak is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren bij de webshop terras-pot.nl. Hier heb ik de appelgroene kleur afgebeeld, gewoon omdat ik dat wel eens wat anders vind. Maar voor iemand die niet van dat felle houdt, zijn er andere kleuren verkrijgbaar.

Je hebt keuze uit veel meer plantenbakken dan alleen deze bloempot. De meeste van die terraspotten kun je alleen bij terras-pot.nl kopen. Dan heb je dus écht een exclusief model in je tuin staan! Of liever gezegd: dan heeft je moeder iets origineels...

Je kunt de bloempot met 55 cm doorsnede ook kopen via bol.com: Aanbod van terras-pot.nl bij bol.com, maar het grootste aanbod vind je op de website terras-pot.nl zelf.

En u nog op zoek naar de leukste plantjes - en dan heb je een perfect moederdag cadeau!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten