5.06.2013

Moederdag cadeau - Tip 3


Verlichte bloempotten bij terras-pot.nl
Verlichte bloempotten bij terras-pot.nl 
Nog een idee voor een prachtig moederdag cadeau waar iedereen lang plezier van heeft. De verlichte bloempotten van terras-pot.nl zijn er in verschillende soorten en maten. 

Wat ik helemaal geweldig vind, zijn de verlichte bloempotten met RGB-paket. Hier wordt een afstandsbediening meegeleverd en een timer. Je kunt daarmee per knopdruk de kleur instellen en weer veranderen en zelfs een timer instellen om dit automatisch voor je te doen. 

Stel je eens voor, hoe je moeder lekker op haar terras of balkon zit en dan ziet hoe de bloempot die ze net cadeau heeft gekregen eerst een stijlvol wit licht verspreidt, dan stralend geel gloeit, vervolgens warm rood uitstraalt, daarna vrolijk groen oplicht om met prachtig blauw de reeks te eindigen. En vol verbazing ziet ze hoe het schouwspel weer van voor af aan begint...

Ze kan er natuurlijk ook voor kiezen om per dag van kleur te wisselen. Of een ander kleurtje in te stellen als ze de pot op een andere plek zet. 

Als je moeder niet zo van verandering houdt, maar wel zo'n mooie verlichte bloempot op prijs stelt, kies dan voor de basis uitvoering. Hier is de kleur ook wel veranderbaar, maar niet met een afstandsbediening. Dat doe je door een speciale folie in de pot met de hand te vervangen. Ook gemakkelijk, maar dat doe je niet ieder uur :-) 

Deze verlichte bloempotten van terras-pot.nl zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop. Je ziet ze niet overal en daarmee heb je een exclusief en perfect moederdag cadeau. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten